www.fixelectronics.roDespre noi

Apasa pentru a vizualiza foto - Despre Noi
Prezentare generala

Societatea comerciala Fix Electronics s-a infiintat la data de 16.02.2015, la momentul admiterii in Incubatorul Tehnologic si de Afaceri Giurgiu si functioneaza ca Societate cu Raspundere Limitata in baza legii nr. 31/1991. Societatea este gestionata de un administrator cu calitatea si de asociat unic, ce detine toate partile sociale ale societatii.

Societatea este constituita ca neplatitoare de TVA.

Domeniul principal de activitate in care functioneaza societatea comerciala este reglemetat de Oficiul National al Registrului Comertului conform cod CAEN 9521 -  Repararea aparatelor electronice de uz casnic.

 

Valorile firmei

Valorile Fix Electronics reprezinta principiile si atitudinile care ne ghideaza si trebuie sa ne conduca atat in conduita si activitatea interna, cat si in relatiile cu furnizorii, clientii, competitorii si alti stakeholderi.

  •  Calitate

Suntem un partener de incredere si stabil care depune toate eforturile pentru a oferi clientilor sai servicii de inalta calitate, mereu dedicati excelentei.

  • Profesionalism

Echipa noastra este constituita numai din profesionisti care detin competente si responsabilitati asociate fiecarui tip de serviciu prestat, in permanenta interesati de noile evolutii din domeniul tehnic si managerial, promotori ai formarii profesionale continue.

  • Garantie

Reprezentam o categorie de oameni adepti ai serviciilor foarte bine realizate, la standarde ridicate de calitate si profesionalism, asigurand intotdeauna garantia unui serviciu excelent furnizat.

 

Viziune

Intreaga echipa Fix Electronics impartaseste o viziune clara de dezvoltare a afacerii, care sa ne transforme intr-un lider de piata regional pe segmentul service-ului de produse electronice.

 

Misiune

Efortul nostru in atingerea cotei de piata este sustinut cu tarie, devotament si respect fata de clienti si parteneri. Competentele echipei ofera solutii tehnice profesionale la cel mai inalt nivel, in concordanta cu nevoile beneficiarilor.

Rolul echipei:

  • Consolidarea imaginii firmei prin calitatea serviciilor furnizate
  • Realizarea unei culturi proactive a personalului pentru calitatea serviciilor oferite
  • Penetrarea pietei in scopul aducerii de noi clienti
  • Stabilirea de relatii de incredere si lunga durata cu toti clientii
  • Identificarea de noi oportunitati la clientii si furnizorii existenti

 

 
S.C. Fix Electronics S.R.L.
Loc. Giurgiu, Sos. Bucuresti nr. 57, camera 17
Telefon 0722710734
E-mail: office@fixelectronics.ro
www.fixelectronics.ro
Fix Electronics finalizeaza lucrarile la Incubatorul Tehnologic si de Afaceri GiurgiuFix Electronics in parteneriat cu Electroserv Com au finalizat un complex proiect privind modernizarea cladirii Incubatorului Tehnologic si de Afaceri Giurgiu. Lucrarile au constat in realizarea compartimentarilor interioare, realizarea instalatiilor electrice, de curenti slabi, instalatiil

.... Tot articolul
Fix Electronics securizeaza Incubatorul Tehnologic si de Afaceri GiurgiuLa inceputul lunii Noiembrie, Fix Electronics S.R.L. prin divizia Sisteme Securitate, a finalizat un complex sistem de supraveghere video la Incubatorul Tehnologic si de Afaceri Giurgiu. Proiectul a constat in instalarea unui sistem de supraveghere video care sa corespun

.... Tot articolul
Fix Electronics dezvolta noi proiecte in domeniul instalatiilor electriceLa inceputul lunii Octombrie, Fix Electronics in parteneriat cu Electroserv Com SRL si Eco Clean Construct SRL, au finalizat un complex proiect privind modernizarea cladirii

.... Tot articolul
Fix Electronics dezvolta un nou proiectLa inceputul lunii Septembrie, FIX Electronics S.R.L. prin divizia Sisteme Securitate, a finalizat un complex sistem de supraveghere video la unul dintre cei mai importanti d

.... Tot articolul
Fix Electronics isi extinde competentele in domeniul sistemelor de securitateUnul dintre obiectivele strategice ale Fix Electronics este de a-si extinde prezenta pe piata locala si regionala, si de a-si creste portofoliul de proiecte implementate in c

.... Tot articolul